Brann og Ranheim er klare for sluttspill

Gruppe A leverte målfest på siste spilledag.

Tirsdag spilte gruppe A sine siste kamper i eSeriens gruppespill, med to sluttspillbilletter å dele ut. På forhånd så det ut til å bli en jevn kamp mellom tre klubber, men Brann og Ranheim hadde ingen planer om å la Kristiansund slippe til.

Tabellen i gruppe A etter endt gruppespill.

Det var ingen nerver å spore hos Brann, som holdt på taktikken med å banke inn mål etter mål. Erland Lie Bjørneberg og Anders Rasmussen scoret hele 22 mål i løpet av dagen, og sikret førsteplassen i gruppa med totalt 20 poeng.

– Det er en veldig deilig følelse. Målet var å vinne gruppen, og det er der vi er nå. Så jeg er svært fornøyd, sa Lie Bjørneberg etter sin siste kamp for dagen.

Ranheim begynte dagen bare tre poeng foran Kristiansund, men Sondre Pedersen Voktor og Johan Færaas freste fra og så seg aldri tilbake. I den kritiske kampen mellom de to lagene sikret Voktor seier med 5-3, og dermed var slaget over.

– Ja, vi er fornøyde. Vi møtte jo storfavoritt Brann i 85 rated, men nå begynner moroa. Nå begynner FUT. Nå begynner de ordentlige greiene, sa Færaas, som helt klart gleder seg til å ta fatt på den nye modusen lagene skal spille med i sluttspillet.

Se alle kampene i opptak på Dplay »

Slik endte kampene i gruppe A.

Mens Kristiandsund og Hamkam drar hjem tomhendt, må Brann og Ranheim vente i drøye to uker før de får ta fatt på eSeriens sluttspill 25.-26. mai. Da går vi over til FIFA Ultimate Team (FUT), hvor deltakerne selv får velge blant alle verdens fotballspillere for å sette sammen sine lag.

Før vi kommer så langt blir det flere gruppespillkamper, og onsdag 8. mai er det klart for gruppe B. Tromsø har allerede sikret sin plass i sluttspillet, men hvem de skal få følge av blir spennende å se. Sendingen starter 17:30.

På eSerien.no får du full oversikt over terminlisten, resultater og spillere.