Strømsgodset seilte frem da Stabæk slet i gruppe C

Samtidig sikret Vålerenga sluttspill med maksimal poenguttelling.

Tirsdag var det duket for nok en spilledag i eSerien, denne gangen med gruppe C i rampelyset. Dagen serverte nok av overraskelser og noen skuffelser, og da alt var sagt og gjort hadde Vålerenga sikret sin billett til sluttspillet.

Tabellen i gruppe C etter andre spilledag.

Mens Oslo-laget banket inn mål etter mål, knep 12 poeng av 12 mulige og nok en gang fikk med seg heder for rundens spiller (Magnus Myhrhaug Kristiansen) var det kampen om gruppas resterende sluttspillplass som leverte mest spenning.

Som en indikasjon på hvor jevnt det er bak Vålerenga, begynte dagen med uavgjort både mellom Stabæk og Nest-Sotra og mellom Sandnes Ulf og Strømsgodset. Med innledende klabb og babb ute av veien var det imidlertid sistnevnte som fikk den beste fortsettelsen, og drammenserne tok med seg skalpen til både Nest-Sotra og Stabæk.

Stabæk, som på forhånd var tippet å være med i toppkampen, presterte langt under pari på tirsdag. Med bare ett poeng på sine fire kamper uttrykte gutta stor skuffelse over egen innsats, da de måtte se både Godset og Sandnes Ulf rykke forbi på tabellen.

Med kun fem poeng mellom andre- og femteplass hersker det fortsatt stor spenning i gruppa. For både Stabæk og Nest-Sotra må det imidlertid en snuoperasjon av en annen verden til for å dra dette i land med bare én spilledag igjen.

Se alle kveldens kamper i opptak på Dplay »

Slik endte kampene i gruppe C.

Gruppe C møtes igjen 14. mai, og da skal det hele avgjøres. Vålerenga har som nevnt allerede sikret avansement, mens Strømsgodset og Sandnes Ulf hver har én finger på den siste billetten.

Torsdag 1. mai blir det mer fra eSerien, og igjen har turen kommet til gruppe D. Mjøndalen og Lillestrøm har tatt føringen, mens Raufoss lurer like bak. Sendingen begynner 17:30.

På eSerien.no får du full oversikt over terminlisten, resultater og spillere.