Umulig å spå utfallet i gruppe D før siste spilledag

Start har kommet bedre med, mens Lillestrøm holder en knapp ledelse.

Etter fire uker med eSerien har alle lagene nå vært gjennom sin andre spilledag. Runde to endte med nok en svært jevnspilt dag i gruppe D, der alle lagene fortsatt har alt å spille for.

En rask kikk på tabellen viser at det er Lillestrøm som har tatt en knepen ledelse foran Start og Mjøndalen. Ingen av lagene klarte riktignok å overbevise helt, på en dag da alle tilsynelatende kunne slå alle.

Tabellen i gruppe D etter andre spilledag.

Lillestrøm åpnet sterket med seier over Mjøndalen, men fikk regelrett grisebank av Raufoss i sin neste kamp. Tidligere på dagen hadde Raufoss gitt tapt for Kongsvinger, som senere tapte for Start. Start ble så slått av Lillestrøm i dagens siste kamp, og nåde den som skal forsøke å spå utfallet av denne gruppa.

Mens Lillestrøm holder tabelltoppen var det Start som hadde den beste dagen. Etter en litt skuffende første spilledag viste Kasper Hornnes og Georg Sautoglu seg frem fra sin beste side, og sistnevnte ble kåret til rundens spiller.

– Jeg er utrolig glad nå. De to siste ukene har jeg sovet ganske dårlig. Det gikk hardt innpå meg hvor dårlig jeg spilte sist. Det betyr mye at vi nå ligger på andreplass, som gir oss håp om at vi kan gå videre til sluttspill, sa Sautoglu om dagens prestasjoner.

Se alle kveldens kamper i opptak på Dplay »

Slik endte kampene i Gruppe D.

Med bare tre poeng som skiller de øverste tre lagene på tabellen kan vi forvente fyrverkerier i gruppas siste spilledag den 15. mai. Raufoss på fjerde har også en mulighet til å sikre sluttspill, mens for Kongsvinger blir det snakk om matematiske sjanser og en drøm.

Mer action i eSerien blir det allerede 7. mai, da gruppe A skal ferdigstilles. I firergruppa er det Brann som har føringen foran Ranheim, med Kristiansund godt med i jakten. Sendingen begynner som vanlig 17:30.

På eSerien.no får du full oversikt over terminlisten, resultater og spillere.