Arko i sin livs form

Arkan Resul forteller at han aldri har vært i så god FIFA-form som nå. Det passer Jerv ypperlig, nå som de jager Lillestrøm på toppen av tabellen.

Arkan Resul har vært med på mye. Siden første sesong av Altibox eSerien har han måttet leve med enorme forventninger til seg selv fra omgivelsene rundt. I tillegg har han vært kaptein for landslaget og opplevd motgang mot slutten av Vålerenga-perioden.

Nå er han derimot positiv med tanke på de kommende kampene i eSerien.

- Jeg er i veldig god form nå. Tålmodigheten og mentaliteten er bedre enn noen sinne. Mange av de comebackene jeg har klart, hadde jeg aldri trodd jeg skulle få til. Men jeg må kalle meg selv comeback king, det må jeg få lov til, sier han fornøyd.

Han tar en prat på telefon dagen før kampdag 3 skal spilles. Jerv har møtt mange gode lag allerede, noe som har sørget for jevne matcher der de har blitt tvunget til å «clutche» seg til resultater.

- Det er ikke gærent hvis du ser på kampene våre hvor vi ofte har ligget under. Andreplassen er ikke dårlig etter to kampdager, vi har fortsatt ikke tapt. Det er mye jobb som gjenstår.

Arkan hevder han er en av få som lanserte LSK som gullkandidat før sesongen. Nå ligger konkurrentene øverst, med en luke på fire poeng ned til nettopp Jerv.

- Jeg var kanskje den eneste som sa at de kom til å gjøre det bra i LSK. Jeg vet hvor viktig det er med Thilip der som mental trener. Det er ikke tvil om at de blir topp tre. Vi skal selvfølgelig knuse dem.

Men hvorfor skal nettopp Jerv vinne sesongen?

- Hvis du ser på sesong 2 så vant Jerv da, og nå har de meg i tillegg, ler han.

- Vi går for gullet uansett. Det blir tøffe motstandere på kampdag 3. Det blir spennende å se Viking, de kan både være sterke og svake. Sånn er FIFA. Vi må opp på førsteplassen hvert fall, avslutter han.

Kampdag 3 ser du fra 17:00 tirsdag på Twitch, Dplay og YouTube! Husk også at du bør abonnere på eFotball_Norge på Twitch og YouTube dersom du vil få med deg alt av det herlige innholdet fra eSerien gjennom uka!