Bergenseren kan ødelegge sesongen for Brann: - Skal utnytte det til min favør

Plutselig sitter Andreas "Prinsen" Høyden med all makt over klubben fra hjemstedet hans, før den siste kampdagen i eSerien!

- Det er jo ganske gøy å være bergenser og å kunne sende dem ut av play-off. Nok en gang blir det meg i fokus og ikke Brann, det liker jeg, sier Høyden.

Stabæk møter nemlig Brann på torsdag, på det som er den siste kampdagen før sluttspillet. Da kan bæringene stikke kjepper i hjulene på Brann, som allerede har hatt store problemer denne sesongen.

- De har kniven på strupen, og det tenker jeg å utnytte til min favør. Så får alle se hvem som egentlig er kongen, eller prinsen da, av Bergen.

Skulle han sende Brann ut av dansen, forventer han en reaksjon fra hjembyen.

- Da forventer jeg faktisk at Brann kommer krypende til meg for å signere meg. Da skal de virkelig komme krypende tilbake også, ler han.

Men Høyden understreker at han er veldig fornøyd i Stabæk. Særlig forrige kampdag var en stor opptur for han og partneren Simon Korsberg. Seier mot, til da, ubeseirede Vålerenga hadde nesten ingen forventet.

- Jeg vet ikke hvor det kom fra. Toppnivået vårt tilsier at vi kan slå de beste, det er bare at bunnivået er så dårlig også.

- Vi tok oss virkelig sammen, og da gikk det. Vi må bare heve oss opp til det nivået oftere.

Gruppespillets siste kampdag går av stabelen førstkommende torsdag og kan ses på Dplay, Twitch og YouTube!