Derfor tror Raufoss at de kan vinne eSerien

Esport-ansvarlig i Raufoss, Øystein Tommelstad, lar seg ikke påvirke av en skuffende sesongstart. Han tror nemlig de fort kan gå hele veien.

For det er 9. plass og kun 6 seire av 14 mulige som er fasit for gultrøyene før desembers siste kampdag. Men sjefen i Raufoss ser lyst på det:

- Stallen er sterk og det er en lang sesong. Det kan fort bli litt som Tromsø forrige sesong. Så lenge man karrer seg til sluttspillet kan man like gjerne vinne eSerien. Det tror jeg vi kan gjøre også. Tromsø i fjor var et eksempel på at det går an!

Tommelstad føler laget både har vært uheldige og udyktige med timingen tidlig i sesongen og prøver å forklare:

- Jeg tror spillerne våre har slitt litt med å ta FIFA 21. Det har begynt å komme seg nå. Testad har jo allerede 30-0 i Weekend League.

- Vi har nok ikke vært påskrudd fra dag én. Så har vi tatt noen dårlige taktiske vurderinger i lagoppstillinger tidlig i sesong.

Man har snakket mye internt i klubben om hvordan man skal snu skuta.

- Vi har ikke hatt krisemøter, men det har blitt en del diskusjoner rundt hva som har gått galt. Så håper vi å ha Kvål tilbake 100 % nå.

Raufoss har høstet ros for utviklingen sin av spillere en rekke ganger, og også i år virker de til å få fram nok et talent i eSerien.

- Samtidig er det veldig moro at vi nok en sesong klarer å løfte fram et nytt talent i Kong Benjamin. For tredje år på rad fanger vi opp en unggutt og får han fram. Også gror det veldig godt under her også, det er mange spennende talenter.

- August Rognlien er like god som de tre andre, og vi kunne like gjerne puttet han inn i troppen i eSerien!

Kampdag 5 ser du fra 17:00 tirsdag på Twitch, Dplay og YouTube!

Husk også at du bør følge Altibox eSerien på Instagramog Twitterdersom du vil få med deg alt av det herlige innholdet fra eSerien gjennom uka!