Dette er de kvalifiserte til eSerien!

Åtte spillere var forhåndskvalifisert og åtte spillere måtte ta seg gjennom fire kvalifiseringsrunder. Kvalifiseringene fant sted online de to foregående helgene, og de 16 spillerne som skal delta i eSerien er derfor klare.

Etter fire spennende kvalifiseringsturneringer med godt over 500 registrerte spillere fordelt på de ulike kampdagene er de 16 spillerne som skal delta i årets eSerien klare.

Lørdag, 2. mars ble den første kvaliken gjennomført, og endte med at Daniel Lønning vant over Stian Johnsen Nikoma i seedingfinalen. Totalt var det over 170 registrerte spillere til den første kvalifiseringen.

Søndag, 3. mars var det den tidligere Raufoss-duoen August Rognlien og Jonas Kvål som møttes i seedingfinalen, hvor det endte med seier og dermed besteseed til førstnevnte.

Lørdag, 9. mars var det hele fire tidligere eSerien-spillere i semifinalene, hvor blant annet de tidligere lagkameratene fra Viking, Chris-Andre Skogland og Sondre Voktor møttes. Førstnevnte trakk det lengste strået og møtte ringreven Arkan Resul som for anledningen spilte under hemmelig alias. Chris-Andre Skogland vant seedingfinalen.

Søndag, 10. mars møtte Peder Standal Patrick Kolstad hverandre i finalen. Peder vant denne kampen mot den tidligere Lillestrøm-spilleren.

De 16 kvalifiserte spillerne til eSerien er:

Andreas Aarstad
Thomas Henningsen
Vidusan Yoganathan
Bao Nguyen
Jonas Myhrhaug Kristiansen
Vinoth Mohanadasan
Dennis Fjeldem-Brynildsen
Phung Vinh Duong Nguyen
Stian Johnsen Nikoma
Daniel Lønning
Jonas Kvål
August Rognlien
Arkan Resul
Chris-Andre Skogland
Peder Standal
Patrick Kolstad

De deltakende klubbene og gruppeseeding vil bli delt på eSerien.no og sosiale medier fortløpende.