eSerien begynner opp igjen!

Etter utsettelser grunnet koronaviruset og problemene det har medført, er det gledelig å meddele at Altibox eSerien starter opp igjen fra torsdag 26. mars, som en vennskapsturnering!

Det har blitt jobbet og jobbes fortsatt på spreng for at man skal kunne fullføre Norges nasjonale FIFA-liga, og nå får vi altså endelig kampdag to. Den skulle egentlig blitt spilt 12. mars.

- Det er herlig at vi får kommet i gang igjen! Vi følte virkelig at vi hadde fått en smakebit på en herlig sesong i første runde, og både Johans og jeg gleder oss stort til å fortsette sesongen, sier programleder og kommentator Sondre Skandsen.

Vi følger alle retningslinjer nøye og forholder oss til myndighetenes råd og retningslinjer til enhver tid. Spillerene unngår derfor å fly eller reise til sine respektive klubbhus og spillesteder, og vil spille kampene sine hjemmefra.

- Det viktigste er jo at spillerene får fortsette der de slapp. Nå hadde de forberedt seg godt og hadde kommet i gang med sesongen. Det hadde vært leit om de ikke fikk muligheten til å vise seg fram for alle FIFA-entusiastene. Så dette er veldig gledelig!

Hvilke kamper som sendes på hovedsendingen på Twitch og på Dplay, blir offentliggjort nærmere kampdag to. Alle kamper ser du uansett på klubbene sine egne Twitch-kanaler:

Brann – https://twitch.tv/sportsklubbenbrann
HamKam – https://www.twitch.tv/mrbrobacon
Kongsvinger – https://www.twitch.tv/kongsvingeril
Jerv – https://www.twitch.tv/jervesport
Lillestrøm – https://www.twitch.tv/lskesport
Mjøndalen – https://www.twitch.tv/mifesport
Odd – https://www.twitch.tv/oddsballklubb
Ranheim – https://www.twitch.tv/Alekssteen
Raufoss – https://www.twitch.tv/raufossesport
Sandefjord – https://www.twitch.tv/apeksgg
Sandnes Ulf – https://www.twitch.tv/sandnesulfesport
Stabæk – https://www.twitch.tv/momentumggwp
Start – https://www.twitch.tv/khornnes
Tromsø – https://www.twitch.tv/tromsoil
Viking – https://www.twitch.tv/vikesports
Vålerenga – https://www.twitch.tv/nordavindno
Øygarden https://www.twitch.tv/playwellgaming