For en dramatikk

Tirsdag var Altibox eSerien endelig tilbake etter vinterpausen, og for en dramatikk det ble.

Det var knyttet stor spenning til lagene etter vinterpausen, og mange gledet seg stort til å se FIFA 21 fra øverste hylle på skjermen igjen.

- Etter 5 uker uten skjønte vi godt hvorfor folket har savnet Altibox eSerien i jula! Fort gjort å glemme hvor mye sjukt som skjer på FIFA-matta, sier programleder Sondre Skandsen.

For det var mye sjukt som skjedde på tirsdag. Vi ble servert 290 mål over 36 kamper, som gir et målsnitt på hele 8 mål per kamp. Attpåtil var majoriteten av kampene av det jevne slaget.

- Den siste kampen mellom Stabæk og Øygarden er jo egentlig et perfekt eksempel på FIFA på sitt beste. For en dramatikk, og man så jo hvor mye følelser det utløste, fortsetter Sondre.

Kampene endte på følgende vis.

Da vi inntok vinterpausen lå Sandefjord og Vålerenga hakk i hel på toppen av tabellen, men etter tirsdagen har Oslo-laget seilet opp som ensom majestet på topp. Programleder Sondre Skandsen tror luken kan bli avgjørende.

- Det er interessant at Vålerenga gjør så til de grader rent bord i forhold til Sandefjord. Ender opp med en luke på sju poeng. Det er ganske mye! Skal Vålerenga sikre førsteplassen allerede i januar?

Tabellen etter årets første Altibox eSerien-kamper ser slik ut.

Altibox eSerien er tilbake på skjermene tirsdag 26. januar. Målshow ser du gratis discovery+, Twitch og YouTube fra kl. 17:00.