For en sjuk runde!

Tirsdag gikk andre kampdag av Altibox eSerien-sesongen av stabelen, og det ble nok en spinnvill aften!

Etter målkalaset i sesongåpningen knyttet programleder Sondre Skandsen stor spenning til om kampdag 2 kunne levere det samme nivået.

- For en sjuk runde dette var! Jeg trodde oppriktig ikke kampdag 1 kunne overgås, men det gjorde den så til de grader, sier han til eserien.no.

For dette var kvelden som virkelig hadde alt.

- Vi fikk se elleville comebacks, absurde feiringer og merkelige situasjoner. Tromsø-leiren pusser tenna i oppgjøret mot Glimt fordi maskoten i Bodø er en tannbørste. For et nivå vi har på tenningen og engasjementet om dagen,fortsetter programlederen.

Når spillerne leverer på banen blir det også ekstra hyggelig på kommentatorplassene, og Sondre tror den gode starten lover godt for resten av sesongen.

- Jeg håper seerne koste seg like mye som oss. Dette lover ekstremt godt for resten av sesongen - tenk at vi så vidt er i gang! Her er det bare å følge med videre.

En forrykende kveld endte med følgende resultater:

Lillestrøm var et av lagene som imponerte stort den første kampdagen, og nå seiler de opp som ensom majestet på tabelltopp. Kanskje er det deres hemmelige våpen som har vært utslagsgivende?

Altibox eSerien ser du gratis Dplay, Twitch og YouTube. Neste kampdag er tirsdag 24. november fra kl. 17:00.