Kryptisk konkurranse

Nå har seerne muligheten til å vinne FIFA 21 i en svært kryptisk konkurranse fram til jul – her kan du lese hvordan du kan vinne.

For det lønner seg nemlig å følge nøye med på Altibox eSerien: både i sosiale medier og på sendingene mandager og tirsdager. Det vil nemlig bli droppet enkelte bokstaver gjennom de neste ukene som sammen skal danne et ord. Den første som finner ut av hva ordet er vinner FIFA 21!

- Her lønner det seg å følge nøye med på alt vi legger ut! VI skal prøve å være kryptiske og snike inn bokstaver her og der. Jeg er spent på hvor lang tid det tar før noen finner ut av ordet, sier programleder Sondre Skandsen.

Martin Thuve legger til at han også kan finne på å droppe noen bokstaver i videoene han lager, som kan sees på profilen vår på YouTube.

- Dette blir gøy! Jeg håper vi klarer å holde folk på pinebenken så lenge som mulig, så få vi forhåpentligvis en vinner etter hvert, sier eksperten.

Skal du ha en sjans på å skaffe deg FIFA 21 helt gratis må du altså følge med i sosiale medier (Instagram og Twitter) + se Før Runden mandager kl. 16:00 og kampdagene tirsdager kl. 17:00.

Alt går som vanlig på Dplay, Twitch og YouTube!