Mjøndalen og Lillestrøm tok føringen i gruppe D

Nå har alle lag spilt åpningskampene sine.

Andre uke i eSerien er ferdig, dermed har alle gruppene vært gjennom sin første kampdag. Onsdag var det gruppe D som skulle i aksjon og vi fikk mange jevne kamper og noen overraskelser.

Ved dagens ende var det Mjøndalen og Lillestrøm som toppet tabellen med åtte poeng hver, med bruntrøyene hakket foran på målforskjell. De to lagene lå helt likt fra start til slutt, og leverte seier, uavgjort, seier og avsluttet så med en intens uavgjortkamp seg imellom.

Tabellen i gruppe D etter første spilledag.

Kikker vi videre på tabellen er det bare et lite hopp fra toppen og ned til Raufoss, som plukket seks poeng på sine fire kamper. Laget tok også med seg prisen for rundens spiller, takket være imponerende spill og hele 15 mål på syv kamper fra Jusup Shakbiev.

Kanskje noe overraskende finner vi Start nede på fjerde. Laget som er ventet å kjempe om sluttspillplass fikk det ikke til å stemme under første dag, og det måtte en imponerende opphenting og et mål langt på overtid til før gutta til slutt tok sin første seier i sin siste kamp for dagen.

Nederst finner vi Kongsvinger, som med kun ett poeng har fått et veldig tøft utgangspunkt før fortsettelsen.

Se alle kveldens kamper i opptak på Dplay »

Slik endte kampene i gruppe D.

Gruppe D må nå vente til 1. mai hvor hvert av lagene skal gjennom fire nye kamper. Neste runde fortsetter akkurat der vi slapp, med toppoppgjøret Mjøndalen - Lillestrøm.

Neste kampdag i eSerien får vi allerede førstkommende tirsdag 23. april, og da venter et gjensyn med gruppe A. Sendingen begynner 17:30.

På eSerien.no får du full oversikt over terminlisten, resultater og spillere.