Overgangsbonanza: - Mye mer åpent enn i fjor

Det har vært fullspekket med overganger i forkant av Altibox eSeriens tredje sesong.

De to kanskje viktigste overgangene for Norges offisielle FIFA-serie, er Andreas Bakken og Anders Rasmussen til Sandefjord.

Den helt nye e-sportklubben til blåtrøyene har fått med seg Apeks på laget. Slik har de lokket til seg Bakken fra Godset, som ikke lenger har noe lag, og Rasmussen fra Jerv.

- Rasmussen og Bakken har jo fått et veldig godt forhold på landslaget og har lekt med tanken om å være en duo. Ettersom Jerv lot han gå, slo Sandefjord og Apeks til, sier Johan Færaas, bedre kjent som Johans.

Han skal være ekspert under sesong 3 på Twitch-sendingene, og han ser fram til at Sandefjord tar opp konkurransen med Vålerenga og Jerv.

- Det er jo en sinnssykt sterk duo. Vålerenga, Sandefjord og Jerv er virkelige favoritter. Disse overgangene gjør at det er så mye mer åpent i år enn i fjor.

Apropos Jerv: de har virkelig gravd dypt i lommeboka for å sikre seg forsterkninger etter at Rasmussen forlot klubben.

- HC Fostervoll er trolig det største kjøpet ut av en kontrakt i norsk FIFA. Jeg tror han kommer til å innfri og briljere.

Av andre spennende overganger, vil han trekke fram sin gamle lagkamerat, som har gått til Viking.

- Voktor til Viking er en veldig kul overgang. Viking blir outsidere til tittelen i år med duoen Chris André Skogland og Sondre Voktor, sier Færaas.

Oversikt over overganger i Altibox eSerien

Et annet navn som kanskje har gått litt under radaren er en 15 år gammel gutt, som er i slekt med en ordentlig storfisk.

- Jonas Myrhaug Kristiansen, lillebroren til Hyper, har meldt overgang til Raufoss. Han er ikke spilleberettiget ennå, for han er fortsatt 15 år, men det er et voldsomt spennende talent.

Sesong 3 av Altibox eSerien begynner I DAG og sendingen kan du følge fra kl. 18:00 på Dplay og Twitch!