Ser frem til en masse godbiter: - Der kommer det til å smelle!

Det er en rekke herlige kamper i vente under Alitbox eSerien sesong 3. Dette er de Johan Færaas ser aller mest fram til!

Sondre Voktor, tidligere Ranheim-spiller, skal blant annet i aksjon mot hardtsatsende Sandefjord, som har Apeks i ryggen. Der møter han blant annet Anders Rasmussen, som lenge har vært en arg rival.

- Når Rasmussen og Voktor møtes igjen under Sandefjord mot Viking, så kommer det til å smelle. Det er et stort rivaleri mellom to enkeltspillere, sier Færaas.

Historikken strekker seg tilbake til semifinalen i den første sesongen av eSerien. Da var det tidvis meget amper stemning mellom Brann og Ranheim hvor Rasmussen representerte bergenserne.

I tillegg får man en herlig start på årets sesong torsdag 5. mars.

- Vi starter jo med en ordentlig godbit! Det er seriemesterne mot de som vant bronse. Jerv er uten Anders Rasmussen. Men det trenger ikke være dumt, for Paulsrud var meget god i forrige sesong.

Han tror Hans Christian Fostervoll er en kjempesignering for Jerv.

- Lorden er virkelig en forsterkning som gir Jerv gode muligheter til å forsvare tittelen! Den duoen der er like god som Arkan og Magnus i Vålerenga.

Så har man jo selvsagt Sondre Voktor mot gamleklubben Ranheim da. Der er det mye på spill.

- Ranheim mot Viking blir herlig: Voktor mot gamleklubben. Steen, Ranheims nye signering, har alltid sett opp til Voktor som FIFA-spiller. Det blir herlig når de skal møtes!

Dette er oppgjørene vi får allerede førstkommende torsdag i Altibox eSerien!

Utvalgte kamper kan streames på Dplay og Twitch.