Streamingoversikt: Sluttspill

Sluttspillet i Altibox eSerien står for tur og en vinner av vennskapsturneringen skal krones! Under følger en oversikt over reglene for turneringen, samt hvor og når du kan se kveldens herlige sluttspill.

Turneringsregler
Kvartfinalene og semifinalene spilles som best av to kamper, og det er sammenlagtresultatet over to kamper som blir det endelige resultatet.

Dersom det står uavgjort etter to kamper spilles en tredje kamp, der første omgang spilles som Silver Goal. Det vil si at det laget som leder etter 45 minutter av kamp tre har de vunnet. Er det fortsatt uavgjort spilles resten av kampen som Golden Goal, og det er da første mål som vinner. Ekstraomganger og straffer spilles kun dersom ingen vinner er kåret etter Silver- og Golden Goal.

I finalen er det best av tre kamper som gjelder, og det er første lag til to seiere som blir kronet til vinner av Altibox eSeriens vennskapsturnering. Antall scorede mål har med andre ord ingenting å si i finalen. Ettersom hver kamp må ha en vinner spilles det med ekstraomganger og straffer i alle kamper, dersom nødvendig.

Kvartfinaler
Kvartfinalene begynner ca kl. 18:15 og ser slik ut:

Kvartfinale 1: Vålerenga - Mjøndalen
Vises på Twitch, YouTube og Eurosport.

Kvartfinale 2: Jerv - Raufoss
Vises på Jerv og Raufoss sine Twitch-kanaler.

Kvartfinale 3: Viking - Tromsø
Vises på Viking og Tromsø sine Twitch-kanaler.

Finale
Finalen begynner ca kl. 20:45 og vises på Twitch, YouTube, Eurosport og Dplay.no