Trengte en pause for å kunne slå tilbake: – Vil vise hvem som er kongen

Vålerenga er laget alle vil slå - hele tiden. Arkan Resul trengte en pause for å kunne komme sterkere tilbake.

Også foran sluttspillet i sesong 3, som går av stabelen lørdag 9. mai klokken 18:00 på Eurosport Norge, er Vålerenga store favoritter. Både Magnus Myhrhaug Kristiansen (Hyper) og Arkan Resul (Arko) har levert strålende prestasjoner i år, men de siste ukene har særlig Arkan gått på et par smeller.

– Jeg har tatt en ukes pause for å nullstille litt. Nå er jeg så sykt motivert for å vise hva jeg er god på. De burde frykte meg, selv om jeg har vært dårlig i det siste. Hyper er i storform. Vi skal ta den tittelen. Uansett. Nå er jeg tilbake og vi er klare, sier han.

Vålerenga-proffen, som også er landslagskaptein, har hatt en svært hektisk tid i det siste. Det har han virkelig kjent på kroppen.

– Det var mange ting som påvirket meg. Jeg er egentlig ikke vant til å spille FIFA hver eneste dag. Men jeg har streamet mye i det siste. Jeg føler egentlig jeg blir dårligere jo mer jeg spiller. Jeg mistet motivasjonen.

Men:

– Den pausen her kan være nøkkelen for meg. Det høres kanskje ikke så mye ut med en liten uke, men det har mye å si. Nå vil jeg spille hele tiden igjen. Det er bare å forvente et Vålerenga-lag som kommer til å herje - som vanlig.

– Alt hat er positivt for meg


Resul forteller om hvordan motgang på sikt bare motiverer han enda mer.

– Da jeg tapte de kampene mot Lasse Nilsen og de andre den ene runden i sesong 3, så ble jeg ikke lei meg. Det gir meg bare mer motivasjon. Det har kommet en del kommentarer mot meg, men det elsker jeg. Da vil jeg bare vise hvem som er kongen.

– De kommentarene som kommer mot meg er ingenting i forhold til hva jeg har opplevd. Alt hat er bare positivt for min del, sier han bestemt.

Den nye motivasjonen gjør også at han har fått energi til å analysere motstanderene.

– Jeg har studert de andre lagene for å følge med på hva de har blitt gode på og hva de sliter med. Jeg vi fulgt med på playoff også for å se hva som venter. Vi tar det veldig seriøst.

Playoff-kampene spilles torsdag 7. mai fra kl. 18:05, og dette er kvartfinaleoppgjørene: