Unik kampdag i vente: - Faktisk ganske ekstremt

Mye av eSerien kan bli avgjort på kampdag 5 førstkommende torsdag!

- Dette blir faktisk ganske ekstremt. Alle de tre lagene som har stukket av i toppen skal møte hverandre, sier programleder Sondre Skandsen ekstatisk.

Vålerenga står på 33 poeng med 11 seire av 11 mulige. Sandefjord er rett bak med sine 31 poeng. Viking er også så til de grader med der oppe, der de ligger på 28 poeng.

- Det at Sandefjord møter Viking 18:05 på torsdag kan være med på å bestemme hvem som blir VIFs største utfordrer. Så kommer jo oppgjøret mellom Sandefjord og Vålerenga. Om Sandefjord skulle vinne begge, så er de plutselig forbi Arko og Hyper!

Til slutt, klokken 20:05, blir det kampstart mellom Viking og Vålerenga. Den kampen kan også være kritisk for begge lag.

- Det å spå noe her er jo helt håpløst. Men én ting kan jeg si helt sikkert: det blir et forrykende show. Jeg føler både Johan og jeg gjentar oss selv her hele tiden - men kampdagene blir bare bedre og bedre!

Vålerenga er laget som har scoret desidert flest mål i sesong 3 av Altibox eSerien med sine 65. Samtidig er det faktisk Sandefjord som er det mest gjerrige laget. De har kun sluppet inn 9! Begge lagene er ubeseiret over to kamper denne sesongen.

Dette er kampoppsettet for morgendagen:

Utvalgte kamper ser du GRATIS Twitch, Dplay og YouTube.