Det tetter seg til

Tirsdag kveld var det duket for tredje kampdag av Altibox eSerien, og etter tre herlige runder har det virkelig tettet seg til i toppen av tabellen.

Etter en kampdag av det spinnville slaget forrige uke, var det nå ventet at det skulle bli en noe roligere kampdag, med kun tre runder. Men, Altibox eSerien fortsetter å overraske.

- Det er vel bare én ting å si: Andreas Aarstad! For en type. Folket ville ha han inn på skjermen. Og nå skjønner vi godt hvorfor. Her har vi fått eSeriens Haaland, sier programleder Sondre Skandsen.

Den unge Jerv-spilleren fikk sjansen mot Bodø/Glimt, og studio var i ekstase da han desket opp med dette supermålet i det som til slutt ble en 11-2-seier sammenlagt.

- Utrolig moro at nye unggutter stepper opp og viser seg fram, stikker hodet fram og tør å stå litt i rampelyset, fortsetter Sondre.

En fartsfylt kampdag bød ikke bare på nye stjerner. Gårsdagens resultater viste at alle kan slå alle i Altibox eSerien, og programleder Sondre Skandsen tror vi har en spennende juleinnspurt i vente.

- I tillegg tettet det seg til i toppen! Herlig. Nå er det enda jevnere der oppe - akkurat sånn vi liker det. Viking er tilbake i form, Sandefjord melder seg på og også i bunnen har både Kongsvinger og Odd begynt å ta poeng. Dette blir bare mer og mer spennende inn mot jula.

Kvelden endte med følgende resultater:

Lillestrøm gikk inn i kampdagen som ensom majestet på topp, og hadde en solid luke på fire poeng. Den er nå spist opp og det er kun fire poeng som skiller 1-6. plass.

Altibox eSerien ser du gratis Dplay, Twitch og YouTube. Neste kampdag er tirsdag 1. desember, hvor vi får tre nye runder fra kl. 17:00.