Er du Altibox eSeriens beste gjetter?

Framover mot jul kan du være med på å gjette resultatene i et utvalg kamper – er du den beste gjetteren av alle?

For med Thuve og Skandsen i spissen, som selv skal ha sin interne konkurranse med straff til taperen, drar vi i gang en uhøytidelig gjettekonkurranse. Klarer du å gjette riktig utfall av alle 12 hovedkampene på én kampdag? Er du en flinkere spåmann enn ekspert Martin Thuve?

Det var faktisk Tromsø-spiller Vegard Berglund som hadde idéen og tanken bak konkurransen. Men han sitter selv og spiller på kampdagene, og dermed er det opp til seerne å gjette seg fram.

Mye på spill for programlederne

Det blir mye i potten for programleder Sondre Skandsen og ekspert Martin Thuve. Den som gjetter dårligst av de to hver uke må nemlig få skreddersydd sin egen straff som skal dokumenteres. Her kan også seerne komme med forslag underveis i sendingene til hva straffen kan være!

Så håper man at dere der hjemme har lyst til å konkurrere med oss også! Under Før Runden-sendingen hver mandag vil det ligge link til et skjema i chaten på Twitch. Der kan man gå inn og svare hjemmeseier, borteseier eller uavgjort på en rekke kamper og være med i konkurransen. Skjemaet for dagens kamper finner du her. Det er mulig å delta helt frem til kl. 17:00 hver kampdag.

Vinneren for hver kampdag annonseres i neste Før Runden-episode – altså mandagen etterpå. Den som blir trukket ut blant alle som har gjettet flest riktig får FIFA 21 til Xbox eller PlayStation 4.

Husk at du også har mulighet til å vinne FIFA 21 ved å delta i Altibox eSeriens kryptiske konkurranse.

Altibox eSerien ser du gratis Dplay, Twitch og YouTube. Kl. 17:00 i dag braker det løs med tre nye runder.