Kampene levde hele veien inn

Siste kampdag før julepausen ble unnagjort med et brak.

Gårsdagens kamper i Altibox eSerien var de siste før en aldri så liten julepause, og spillerne leverte hele veien inn til siste fløyteblås.

- Det var ekstremt mange kamper denne tirsdagen som levde hele veien. Lokaloppgjøret mellom Viking og Ulf oppsummerte på en måte hele dagen. To jevngode offensive lag som fulgte hverandre hele veien til døra, sier programleder Sondre Skandsen.

Programlederen frydet seg ikke kun over de uhyre spennende kampene, han kunne også glede seg stort over at en viss Jerv-spiller var tilbake på skjermen.

- Aarstad var jo tilbake med et smell på siste kampdag før jul. For en entertainer han er! Selv på de to ukene siden sist vi pratet med han har han blitt enda flinkere foran kameraet. Her snakker vi potensielt en framtidig stjerne på FIFA-himmelen!

Etter en uhyre spennende kampdag tar Altibox eSerien en liten julepause, før det hele smeller i gang igjen 19. januar. Programlederen har allerede begynt å glede seg.

- Første halvdel av sesongen har gått over all forventning, det må jeg si. Vi gleder oss ekstremt til å se alle sammen igjen i januar. Ønsker alle spillere, seere og andre involverte god jul!

Gårsdagens kamper endte med følgende resultater.

Det betyr at Sandefjord inntar julepausen på tabelltopp, med Vålerenga hakk i hæl.

Altibox eSerien er tilbake på skjermene tirsdag 19. januar. Kampene ser du gratis Dplay, Twitch og YouTube.