Kuleste kampdagen til nå?

Det ble en herlig kveld da den syvende kampdagen i Altibox eSerien-sesongen gikk av stabelen på tirsdag.

Programleder Sondre Skandsen var full av lovord etter det som viste seg å bli nok en spinnvill kampdag.

- Dette må ha vært den kuleste kampdagen til nå! Flere kamper ble avgjort helt på tampen, og det var masse situasjoner som skapte het debatt, sier han.

Og het debatt ble det. Etter kampdag seks hadde Vålerenga skaffet seg en luke i toppen på hele syv poeng, og da lurte programlederen på om Oslo-laget kunne avgjøre serien allerede i januar. Etter endt kampdag var tonen en annen.

- Tenk at Vålerenga startet med sju poeng ned til Sandefjord. Etter kampdag sju er de altså to poeng bak! Sandefjord tok inn ni poeng. Disse rundene oppsummerte hvordan eSerien er på sitt beste. Helt nydelig,fortsetter Sondre.

Slik endte tirsdagens kamper.

Med tette, jevne kamper får vi oppgjør som svinger hele veien inn til siste spark, og det tror Sondre at lover godt for serieinnspurten.

- Denne syke ligaen fortsetter å levere. Jeg gleder meg allerede til neste tirsdag, for her er det fortsatt masse vendinger - det er jeg sikker på, avslutter programlederen.

Tabellen etter 25 spilte kamper ser slik ut.

Altibox eSerien er tilbake på skjermene tirsdag 2. februar. Målshow ser du gratis discovery+, Twitch og YouTube fra kl. 17:00.